Produkty pro doutníky v itálii (7)

Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Suchá klobása s bylinkami z Provence - Klobásy

Sausage with herbs from Provence, a product truly from our region. Bohatá chuť plná vůní. Tato směs aromatických bylin, tymián, rozmarýn… vás přenese přímo do Provence pod zpěv cikád. Malé +: Sušená klobása s bylinkami z Provence se skvěle hodí jak k dobrému červenému vínu, tak k bílému vínu. SKU: 2100045000000 Hmotnost: 0,310 kg Upřesnění ohledně hmotnosti: Produkt podléhající vysychání Složení: Vepřové maso původem z Francie Nutriční hodnoty KJ/Kcal: 1129 KJ / 271 Kcal Tuky: 16,90 g Z toho nasycené mastné kyseliny (NMK): 6,20 g Sacharidy: 2,90 g Z toho cukry: 1,20 g Bílkoviny: 26,70 g Sůl: 6,04 g Alergeny: ořechy: možná stopa: použití lískových ořechů v dílně
Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny Cena za KG: 5,5€/KG na váhu Energie: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Bílkoviny: 12,3g/100g Sacharidy: 67,4g/100g CUKRY: 5,8g/100g Tuky: 1,83g/100g Nasycené mastné kyseliny: 0,4g/100g Sůl: 0,03g/100g Hmotnost: 0,300 kg
P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

P.p.p&m (Pumatta Pepper Whisky P&m)

Nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal) = 136 energie (Kj) = 574 tuky (g) = 2,5 / z toho nasycené mastné kyseliny (g) = 0,3 sacharidy (g) = 23 / z toho cukry (g) = 20 bílkoviny (g) = 1,4 / sůl (g) = 1,5 Stav: Nové INGREDIENCE: PUMATTA (Rajče z Korsiky) 49%, rajčatový koncentrát, cukr, cibule, vinný ocet, whisky PM Čistá hmotnost: 30 cl Původ: Korsika
Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Mátový Likér - Egiazki - Řemeslný Mátový Likér

Velký klasický nápoj v rodině likérů, v Egiazki jsme rychle rozhodli vytvořit naši vlastní recepturu mátového likéru. Naše řada likérů hraje více s sladkostí a jemností, zde jsme vsadili na intenzitu a svěžest. Kromě své svěžesti se Menta Egiazki vyznačuje svou lehkostí, kulatostí a jemnými kořeněnými tóny. Tento vyvážený efekt jsme dosáhli kombinací dvou odrůd máty, jedné pikantní a druhé zelené. První přináší pocit naprosté svěžesti a druhá zjemňuje tuto jemnou směs. Naše receptura je vyrobena z přírodních esencí máty peprné a listů máty, které byly získány destilací. Také byste měl vědět, že tato krásná zelená barva, kterou Menta vykazuje, neskrývá nadbytek cukru a pouze posiluje pocit svěžesti v ústech.